ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ –ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΟΧΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ: Στο ποδόσφαιρο αναζητούν τα κίνητρα –Μετά το ματς Δόξα – ΑΕΛ προήχθη στην ελίτ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ –ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΟΧΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ: Στο ποδόσφαιρο αναζητούν τα κίνητρα –Μετά το ματς Δόξα – ΑΕΛ προήχθη στην ελίτ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η πορεία του 33χρονου Ανδρέα Κωνσταντίνου στο ποδόσφαιρο, είναι μια παράμετρος που λαμβάνεται υπόψιν από τους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, οι οποίοι διερευνούν την υπόθεση τοποθέτησης βόμβας στο όχημα του.

Και είναι λογικό από τη στιγμή που ο Κωνσταντίνου είναι ένα πρόσωπο το οποίο δεν έχει απασχολήσει με οποιονδήποτε τρόπο τις Αρχές. Έτσι, λοιπόν, επειδή και στο παρελθόν αρκετοί διαιτητές βρέθηκαν στην ίδια θέση, χωρίς προφανή λόγο, οι εξεταστές της υπόθεσης θα εστιάσουν σ΄ αυτή την πτυχή, δηλαδή στην ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.

Εδώ να σημειωθεί ότι ο κ. Κωνσταντίνου ασχολείται με τη διαιτησία εδώ και μερικά χρόνια.

Ευρισκόμενος στην προεπιλογή της λίστας των διαιτητών της α΄ κατηγορίας (elite development) κλήθηκε για πρώτη φορά να διευθύνει αγώνα α΄ κατηγορίας την Παρασκευή 03/01.

Συγκεκριμένα, διαιτήτευσε τον αγώνα Δόξα – ΑΕΛ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Πέντε ημέρες μετά απ΄ αυτό το παιχνίδι ανακοινώθηκε και η νέα λίστα με τους διαιτητές της α΄ κατηγορίας (elite premier), στην οποία συμπεριλήφθηκε.

Για την ιστορία και μόνο αναφέρουμε ότι ο εν λόγω ρεφ είχε προκαλέσει παράπονα από τους γαλαζοκίτρινους για τη διαιτησία του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει οτιδήποτε.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, ήδη ο 33χρονος διαιτητής έχει δώσει κατάθεση στο ΤΑΕ Λάρνακας.

Θυμίζουμε ότι άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο όχημα 33χρονου διαιτητή με την έκρηξη να σημειώνεται γύρω στις 01:55 τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/01).

Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top