ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάχτη πολυτελές όχημα μετά από φωτιά- Ανήκει σε 24χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάχτη πολυτελές όχημα μετά από φωτιά- Ανήκει σε 24χρονο

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 05:00 τα ξημερώματα σε πολυτελές όχημα στην οδό Πετράκη Στυλιανού, σε μια περιοχή μεταξύ Μονοβόλικου και Αγίου Σπυρίδωνα (πλησίον ΑΕΖ BINGO).

Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά προκλήθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με την Πυροσβεστική να ανταποκρίνεται σε κλήση που έλαβε και με όχημα προχώρησε σε κατάσβεσή της.

Η φωτιά ωστόσο κατέστρεψε ολοσχερώς το πολυτελές όχημα το οποίο ανήκει σε 24χρονο και έχει αξία 28.000 ευρώ.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

(φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE