ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάχτη πολυτελές όχημα μετά από φωτιά- Ανήκει σε 24χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στάχτη πολυτελές όχημα μετά από φωτιά- Ανήκει σε 24χρονο

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 05:00 τα ξημερώματα σε πολυτελές όχημα στην οδό Πετράκη Στυλιανού, σε μια περιοχή μεταξύ Μονοβόλικου και Αγίου Σπυρίδωνα (πλησίον ΑΕΖ BINGO).

Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά προκλήθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με την Πυροσβεστική να ανταποκρίνεται σε κλήση που έλαβε και με όχημα προχώρησε σε κατάσβεσή της.

Η φωτιά ωστόσο κατέστρεψε ολοσχερώς το πολυτελές όχημα το οποίο ανήκει σε 24χρονο και έχει αξία 28.000 ευρώ.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

(φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.