ΛΕΜΕΣΟΣ: Η έκρηξη που ακούστηκε στον Άγιο Ιωάννη ήταν βόμβα σε όχημα 42χρονου- Εκτεταμένες ζημιές

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η έκρηξη που ακούστηκε στον Άγιο Ιωάννη ήταν βόμβα σε όχημα 42χρονου- Εκτεταμένες ζημιές

Yπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες διερευνά η Αστυνομία στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 21:40το βράδυ της Πέμπτης 16/1 σημειώθηκε έκρηξη σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της κατοικίας του 42χρονου ιδιοκτήτη του.

Στη σκηνή έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων και πυροτεχνουργός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού. Όπως διαπιστώθηκε, η έκρηξη οφειλόταν σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό αντικείμενο με εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος, που είχε τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Από την έκρηξη, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο και σε τζάμια της οικίας του 42χρονου.

 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE