ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυστυχώς το πρώτο θανατηφόρο για το 2020- Νεκρή η Άννα Νικολάου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυστυχώς το πρώτο θανατηφόρο για το 2020- Νεκρή  η Άννα Νικολάου

Το πρώτο θανατηφόρο δυστύχημα για το 2020 σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 16/1 στη Λευκωσία. Έχασε τη ζωή της 66χρονη Ελληνοκύπρια η οποία παρασύρθηκε από όχημα.

 

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Πέμπτης 16/1, στο Στρόβολο, διερευνά η Αστυνομία. Κατά το δυστύχημα έχασε τη ζωή της η 66χρονη Άννα Νικολάου, τέως από Στρόβολο.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 9.00 το βράδυ της Πέμπτης, στην οδό Ηρακλέους, στο Στρόβολο, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενώ η 66χρονη διασταύρωνε πεζή το δρόμο, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονη, με συνεπιβάτιδες 21χρονη και 22χρονη. Η Άννα Νικολάου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ιατρός διαπίστωσε το θάνατό της.

Για σκοπούς διερεύνησης του τροχαίου δυστυχήματος, η 20χρονη οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας λίγο πριν τις 1.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 17/1, βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Κλάδος Τροχαίων Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν τον ερχομό Γκουτέρες στην Κύπρο τα Ηνωμένα Έθνη - Συναντά ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Ανακοίνωσαν τον ερχομό Γκουτέρες στην Κύπρο τα Ηνωμένα Έθνη - Συναντά ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Εκπρόσωπός του, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση Τύπου στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE