ΛΑΡΝΑΚΑ: Τοποθέτησαν βόμβα στο αυτοκίνητο του διαιτητή Αντρέα Κωνσταντίνου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τοποθέτησαν βόμβα στο αυτοκίνητο του διαιτητή Αντρέα Κωνσταντίνου

Έκρηξη «ταρακούνησε» τις πρώτες πρωινές ώρες  της Παρασκευής 17/1 περιοχή της Λάρνακας (πλησίον του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος»).

Σύμφωνα με την Αστυνομία άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο όχημα 33χρονου διαιτητή με την έκρηξη να γίνεται γύρω στις 01:55.

Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος, με την σκηνή να φρουρείται από την Αστυνομία.

Όπως πληροφορούμαστε πρόκειται για το όχημα του διαιτητή Αντρέα Κωνσταντίνου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE