Στην Αθήνα το μεγάλο ραντεβού του BIG-4 με FIFA-UEFA! – Πότε θα γίνει η συνάντηση

Στην Αθήνα το μεγάλο ραντεβού του BIG-4 με FIFA-UEFA! – Πότε θα γίνει η συνάντηση

Η συνάντηση ανάμεσα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ με FIFA-UEFA (και ίσως με την παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη) θα γίνει πιθανότατα την Τετάρτη 22/01 στην Αθήνα.

«Κλειδώνει» το μεγάλο ραντεβού.

Όπως αναφέρει το «dikisports.blogspot.com», η συνάντηση του Big-4 (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ) με την πλευρά των FIFA και UEFA θα γίνει την Τετάρτη στην Αθήνα (σε κεντρικό ξενοδοχείο), όπως όλα δείχνουν.

Αναμένεται να δώσουν το «παρών» οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Ιβάν Σαββίδης, Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος.

Ίσως παρευρεθεί και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE