Ο Ρότζερς διαψεύδει για ομαδική κατσάδα

Ο Ρότζερς διαψεύδει για ομαδική κατσάδα

Στη διάψευση δημοσιεύματος της εφημερίδας Mirror προχώρησε ο Μπρένταν Ρότζερς.

Το δημοσίευμα έκανε λόγο για ομαδική κατσάδα από τον προπονητή της Λίβερπουλ για την τεσσάρα που δέχτηκε η ομάδα στο «Έμιρεϊτς»

«Το έχω ακούσει αυτό. Είναι κάτι που δεν βοηθάτε. Έχουμε πολλές συζητήσεις στα πλαίσια της ανάλυσης της εμφάνισής μας και δεν ήταν κάτι διαφορετικό από τις συζητήσεις που κάνουμε όλο τον χρόνο. Αυτές οι συζητήσεις μας βοήθησαν να ανακάμψουμε μετά το κακό ξεκίνημα που είχαμε να κερδίσουμε 10 παιχνίδια από τα 13» υποστήριξε  ο Βορειοϊρλανδός  προπονητής και πρόσθεσε: «Πραγματικά δεν ήταν τίποτα. Ήταν απλά μία ανάλυση της εμφάνισης, της ανάλυσης του που είμαστε. Με επτά παιχνίδια μέχρι το τέλος και έναν προημιτελικό Κυπέλλου είναι οι στόχοι που μπορούμε να πετύχουμε από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν. Από ατυχία δεν υπήρξε και κάτι άλλο».

Παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία του ότι η  πιθανότατη απουσία της Λίβερπουλ  από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα επηρεάσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου.

«Η Λίβερπουλ είναι ένας σύλλογος-φαινόμενο που οι παίκτες θέλουν να παίξουν γι' αυτή, ωστόσο οι παίκτες θέλουν να παίξουν και στο κορυφαίο επίπεδο του παιχνιδιού και εάν δεν είσαι στο Champions League αυτό το κάνει δύσκολο. Το ξέρουμε αυτό, αλλά απλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε ώστε να γίνουμε μία πιο σταθερή ομάδα. Θέλουμε να είμαστε στο κ Champions League αι αυτό είναι σημαντικό και σημείο-κλειδί για εμάς, αλλά είναι δύσκολο φέτος» ήταν τα λόγια του τεχνικού της ομάδας του μεγάλου λιμανιού πάνω στο εν λόγω ζήτημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.