Πήγε σε νέα ομάδα στην Κύπρο ο Πάντος

Πήγε σε νέα ομάδα στην Κύπρο ο Πάντος

Αλλαγή ποδοσφαιρικής «στέγης» για τον Σταμάτη Πάντο…

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος (22/03/1990) Κύπριος επιθετικός ο οποίος αγωνιζόταν στην ΑΕΖ Ζακακίου, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας και βρίσκεται στην 6η θέση του Α΄ Ομίλου με 12 βαθμούς σε 13 αγώνες.

Να σημειώσουμε ότι ο Πάντος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα και φόρεσε και και τις φανέλες των ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, Ακρίτα Χλώρακας, Ε.Ν. Παρεκκλησιάς, ΑΕΚ Κουκλιών, Νέας Σαλαμίνας, Πάφου FC και Καρμιώτισσας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE