Αυξήθηκε, για 12ο συνεχόμενο τρίμηνο, το γ΄ τρίμηνο του 2019, ο Δείκτης Τιμών Κατοικιών, σε ετήσια βάση

Αυξήθηκε, για 12ο συνεχόμενο τρίμηνο, το γ΄ τρίμηνο του 2019, ο Δείκτης Τιμών Κατοικιών, σε ετήσια βάση

Αύξηση, για 12ο συνεχόμενο τρίμηνο, παρουσίασε το τρίτο τρίμηνο του 2019, σε ετήσια βάση, ο Δείκτης Τιμών Κατοικιών, ενώ μείωση για πρώτη φορά, σημείωσε ο Δείκτης σε τριμηνιαία βάση, ύστερα από τρία συνεχόμενα τρίμηνα αύξησης.  

Ειδικότερα, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση της Στατιστικής Υπηρεσίας, ο ΔΤΚατ για το τρίτο τρίμηνο του 2019, υπολογίζεται στις 105,69 μονάδες, σε σύγκριση με 112,27 μονάδες το προηγούμενο τρίμηνο και 103,30 μονάδες το τρίτο τρίμηνο του 2018.  
 
Συγκρινόμενος με το δεύτερο τρίμηνο του 2019, ο ΔΤΚατ μειώθηκε κατά 5,9% και σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2018 αυξήθηκε κατά 2,3%. Σε ετήσια βάση, η αύξηση του Δείκτη άρχισε από το τέταρτο τρίμηνο του 2016.
 
Σημειώνεται πως το δεύτερο τρίμηνο του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, ο ΔΤΚατ κατέγραψε το υψηλότερο του επίπεδο από το τρίτο τρίμηνο του 2011.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE