ΚΥΠΡΟΣ: Παραδέχθηκε τις κατηγορίες ο 43χρονος που οδηγούσε φορτηγό με τα πόδια- Πότε μαθαίνει την ποινή του

ΚΥΠΡΟΣ: Παραδέχθηκε τις  κατηγορίες ο 43χρονος που οδηγούσε φορτηγό με τα πόδια- Πότε μαθαίνει την ποινή του

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, παραδέχθηκε την Πέμπτη 16/1 τις εναντίον του κατηγορίες, ο 43χρονος από τη Λεμεσό ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο οδηγούσε το φορτηγό του με τα πόδια, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κοντά στην Κοφίνου, μεταδίδοντας μάλιστα την πράξη του από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

 
Στον 43χρονο απαγγέλθηκαν δύο κατηγορίες, τις οποίες παραδέχθηκε και αφορούν αλόγιστη, επικίνδυνη και απερίσκεπτη πράξη και οδήγηση οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας.
 
Το Δικαστήριο όρισε την 6η Φεβρουαρίου 2020 ως ημερομηνία για ανάγνωση γεγονότων και ποινή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE