ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία- Νεκρός 22χρονος - Έχασε το κλειδί του και έπεσε από ύψος 7 μέτρων

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία- Νεκρός 22χρονος - Έχασε το κλειδί του και έπεσε από ύψος 7 μέτρων

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια ενός νεαρού, μόλις 22 ετών, ο οποίος από μια στιγμή απροσεξίας, έχασε τόσο πρόωρα τη ζωή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 13/1 όταν ο 22χρονος Şükrü Alper Kaçmaz αντιλήφθηκε ότι είχε χάσει τα κλειδιά του για εισέλθει στην οικία του, προσπάθησε να σκαρφαλώσει στο μπαλκόνι με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο έδαφος από ύψος 7 μέτρων.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας, όπου και εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, σε κρίσιμη κατάσταση.

Δυστυχώς το πρωί της Τετάρτης (15/1), οι οικείοι του ενημερώθηκαν ότι το παιδί τους ήταν κλινικά νεκρό, με τους γονείς του να παίρνουν την γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του και να χαρίσουν ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE