Χριστοδούλου: «Στο τέλος η Ανόρθωση…»

Χριστοδούλου: «Στο τέλος η Ανόρθωση…»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάμπος Χριστοδούλου, με το πέρας του 0-0 με την Ανόρθωση για τη β΄ φάση του κυπέλλου δήλωσε τα εξής: 

«Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι. Και οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να κερδίσουν. Στο τέλος η Ανόρθωση ήταν πιο κοντά στο να πετύχει το γκολ. Εμείς και στο πρώτο αλλά και στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε τις φάσεις για να πετύχουμε το γκολ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά που μπήκαν μέσα. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση και συγχαρητήρια για τη μεγάλη της νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Εμείς έχουμε ένα παιχνίδι με την Πάφο. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για να ανέβουμε πιο πάνω. Εμείς συνεχίζουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE