ΗΧΗΡΟ μήνυμα από την Ομόνοια 1948 μετά τη ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ πρόκριση στο κύπελλο!

ΗΧΗΡΟ μήνυμα από την Ομόνοια 1948 μετά τη ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ πρόκριση στο κύπελλο!

Μήνυμα από την Ομόνοια 1948, μετά την σπουδαία νίκη-πρόκριση (στους «8» του κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών) επί του Εθνικού Λατσιών με 3-2 στην παράταση:

«ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.

Μετά από ένα δραματικό παιχνίδι, η ομάδα μας κατάφερε να επικρατήσει 3-2 του Εθνικού Λατσιών και να προκριθεί στους «8» του Κυπέλλου Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ!

Μέχρι και το τελευταίο λεπτό, οι παίκτες της ομάδας μας έδωσαν τα πάντα, παίρνοντας παλικαρίσια την πρόκριση που τους άξιζε.

Ευχαριστούμε τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ που μαζικά έδωσε το παρών του, παρά το δύσκολο της ώρας και έδειξε πως σε όλες της συνθήκες θα είναι δίπλα στην ομάδα!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.