ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Η μία την κατοχή, η άλλη τις ευκαιρίες…

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Η μία την κατοχή, η άλλη τις ευκαιρίες…

Με το σκορ να παραμένει στο 0-0 πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου Ολυμπιακός και Ανόρθωση, στην πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις της β΄ φάσης του κυπέλλου Κύπρου.

Αν και η Ανόρθωση ήταν στο α΄ ημίχρονο η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας, εντούτοις, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που δημιούργησε τις καλές ευκαιρίες για ν’ ανοίξει το σκορ.

Χωρίς να κινδυνέψει ακόμη η εστία των γηπεδούχων, με τον Βελλίδη να είναι σχεδόν… θεατής του αγώνα, ενώ από την άλλη θα μπορούσε ο Ολυμπιακός αν ήταν πιο ουσιαστικός στο τελείωμα των φάσεων που δημιούργησε μπροστά από την εστία του Παπαδόπουλου να έπαιρνε κεφάλι στο σκορ.

Αναμένεται με ενδιαφέρον το β΄ ημίχρονο.

Πατήστε εδώ για τη ζωντανή ενημέρωση του αγώνα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE