H Britney Spears εικαστικός – θα παρουσιάσει την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής σε γκαλερί στη Γαλλία

H Britney Spears εικαστικός – θα παρουσιάσει την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής σε γκαλερί στη Γαλλία

Η Britney Spears το Σάββατο στις 18 Ιανουαρίου θα εγκαινιάσει την πρώτη της προσωπική έκθεση ζωγραφικής σε γκαλερί στη Γαλλία.

«Με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε ότι η Britney Spears θα εγκαινιάσει την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής στη γκαλερί της σύγχρονης τέχνης το Σάββατο, 18 Ιανουαρίου από τις 6 έως τις 9 το βράδυ», αναφέρει η ανακοίνωση της γκαλερί στη Γαλλία. Ο λόγος για την Galerie Sympa στη νοτιοδυτική Γαλλία που θα εγκαινιάσει την έκθεση -σύμφωνα με την ανάρτησή της στα social media- στις 18 Ιανουαρίου. Η έκθεση τιτλοφορείται «Sometimes you just gotta play!», και πρόκειται για τη φράση που είχε γράψει στη λεζάντα η Spears.

Η Britney Spears, πάντως, που πριν δυο χρόνια είχε αυτοαποκαλεστεί ως… εικαστικός και φαίνεται να έχει πάρει πολύ σοβαρά το νέο της ρόλο.

Αξίζει να αναφέρουμε, όμως, ότι ο πίνακας που βρίσκεται στην αναγγελία της έκθεσης στο Instagram που είναι δημιουργία της Spears, αγοράστηκε σε φιλανθρωπική δημοπρασία στο Λας Βέγκας από τον παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής Lifestyles of the Rich and Famous Robin Leach, έναντι 10.000 δολαρίων.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE