Ημέρα Διαιτητή με τη συμμετοχή νεαρών διαιτητών

Ημέρα Διαιτητή με τη συμμετοχή νεαρών διαιτητών

Με τη συμμετοχή 31 διαιτητών κάτω των 25 ετών από την Ανοικτή Κατηγορία άρχισε σήμερα το πρωί στην Αγία Νάπα το σεμινάριο διαιτησίας που περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα αλλά και πρακτική στο γήπεδο.

Οι διαιτητές που συμμετέχουν στο σεμινάριο μπήκαν πρόσφατα στη διαδικασία παρακολούθησης των μαθημάτων της Σχολής Διαιτησίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται από την ΚΟΠ για ανάδειξη νέων διαιτητών.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Bertrand Layec στο χαιρετισμό που απηύθυνε με την έναρξη του σεμιναρίου, στόχος είναι η καθιέρωση της Ημέρας Διαιτητή με βασικό σκοπό να βοηθούν οι νέοι διαιτητές που σταδιακά θα ανελιχθούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη θα αρχίσουν στην Αγία Νάπα οι εργασίες για το ενδιάμεσο σεμινάριο διαιτησίας Elite.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE