Οι άνεμοι, που έφτασαν έως και τα 130 χιλιόμετρα την ώρα, ξήλωσαν την οροφή συγκροτήματος κατοικιών στο Σλάου, δυτικά του Λονδίνου και την έριξαν στον κεντρικό δρόμο της περιοχής, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κάποιος περαστικός.
Πολλές πτήσεις ματαιώθηκαν ή αναβλήθηκαν, δρομολόγια πλοίων και τρένων ακυρώθηκαν, δεκάδες δέντρα ξεριζώθηκαν, πλημμύρες σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία της χώρας και ζημιές καταγράφηκαν σε κτίρια και σε περιοχές του οδικού δικτύου, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να επηρεάζουν τη Σκωτία.
Την Τετάρτη τα φαινόμενα υποχωρούν, αλλά δυνατοί άνεμοι αναμένονται και πάλι το απόγευμα της Πέμπτης, κυρίως στα βόρεια και δυτικά. Χιόνι αναμένεται να πέσει στη Σκωτία και στη Βόρεια Ιρλανδία.