Ο Ρομπέρτο Κάρλος για τον Γκέκα

Ο Ρομπέρτο Κάρλος για τον Γκέκα

Στους λόγους που πήρε την απόφαση να αφήσει εκτός ομάδας τον Φάνη Γκεκα αναφέρθηκε ο προπονητής της Ακίσασπορ Ρομπέρτο Κάρλος.

Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης εξήγησε γιατί σε συνεννόηση με την διοίκηση αποφάσισε να βάλει σε καραντίνα τον διεθνή Έλληνα επιθετικό.

«Κάποιοι παίκτες αποτελούν πρόβλημα όταν δεν αγωνίζονται. Δεν έχει να κάνει με τον επαγγελματισμό του Γκέκα. Υπήρχαν προβλήματα με την συμπεριφορά του. Είχα κάνει κάποιες σκέψεις ήδη για τον Γκέκα. Δεν του άρεσαν κάποιες αποφάσεις μου αλλά και κινήσεις μου» τόνισε ο πρώην άσος των Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ και πρόσθεσε : «Επιβίωσε για μεγάλο διάστημα στην Ακισάρ επειδή σκόραρε. Του έδωσα περισσότερες ευκαιρίες για να αγωνίζεται όμως δεν είδα κάποια βελτίωση. Η διοίκηση πήρε αυτή την απόφαση γιατί η ατμόσφαιρα και η ηρεμία στην ομάδα είναι απαραίτητα στοιχεία. Οι ποδοσφαιριστές δεν  υποκαθιστούν τον προπονητή αλλά θα πρέπει να είναι ενωμένοι για τους στόχους που έχει θέσει η Ακισάρ. Ο Γκέκας είναι σημαντικό όνομα τόσο για την ομάδα μας όσο και την εθνική Ελλάδας. Όταν ένας παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα το λύνουμε ήσυχα και εσωτερικά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE