ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Βαλβέρδε ήταν το τελευταίο θύμα του Οριγκί – Η «ΚΑΤΑΡΑ» του Βέγλου επιθετικού της Λίβερπουλ

Ο Βαλβέρδε ήταν το τελευταίο θύμα του Οριγκί – Η «ΚΑΤΑΡΑ» του Βέγλου επιθετικού της Λίβερπουλ

Συνολικά 7 προπονητές έχουν χάσει τη δουλειά τους μετά από γκολ του Οριγκί.

Μια ιδιαίτερη παράδοση έχει καταφέρει να χτίσει ο Ντιβόκ Οριγκί καθώς αρκετές ομάδες έδιωξαν τους προπονητές τους μετά από γκολ του διεθνούς Βέλγου ποδοσφαιριστή εναντίον τους.

Τελευταίο του «θύμα» ο Ερνέστο Βαλβέρδε, εναντίον του οποίου είχε σκοράρει σ’ εκείνο το συναρπαστικό μας στο Άνφιλντ πέρυσι το οποίο έληξε 4-0 υπέρ της Λίβερπουλ.

Όλα ξεκίνησαν την περσινή χρονιά όταν ο ίδιος ποδοσφαιριστής σκόραρε κόντρα στη Νιουκάστλ, με τον Ράφα Μπενίτεθ τελικά να απομακρύνεται από τον πάγκο της ομάδας τον Ιούνιο.

Η λίστα, όμως, δεν μένει εκεί. Στις 27 Φεβρουαρίου του ίδιου έτους ο Οριγκί πέτυχε γκολ εναντίον της Γουότφορντ. 7 μήνες μετά και λίγο μετά την έναρξη της τρέχουσας σεζόν, ο Τσάβι Γκαρσία – με το 5-0 αυτό να τον κυνηγά ακόμη – απολύθηκε.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο ίδιος παίκτης σκόραρε και κόντρα στην Τότεναμ. Η μοίρα του Ποκετίνου ήταν ίδια καθώς κι αυτός από τον Νοέμβριο είναι άνεργος.

Θύματά του ήταν επίσης ο Ουνάι Έμερι της Άρσεναλ και ο Μάρκο Σίλβα της Έβερτον, οι οποίοι απολύθηκαν ένα μήνα και ένα χρόνο μετά αντιστοίχως.

Την επόμενη αγωνιστική της Premier League η Λίβερπουλ αγωνίζεται κόντρα στην Μαν. Γιουνάιτεντ. Μήπως τρίζει, άραγε, η καρέκλα του Σόλσκιερ;

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

«Διαβεβαιώνουμε τον κυπριακό λαό ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια από την επίλυση του Κυπριακού, του ύψιστου εθνικού ζητήματος και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να υπάρξουν εξελίξεις», είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top