Mediterranean Ηospital και ΟΑΥ υπογράφουν για τη 2η φάση του Γεσύ

Mediterranean Ηospital και ΟΑΥ υπογράφουν για τη 2η φάση του Γεσύ

Σε συνέχεια του μνημονίου συναντίληψης και συνεργασίας, το οποίο υπέγραψε τον περασμένο Απρίλιο με τον ΟΑΥ, το Mediterranean Hospital of Cyprus υπέβαλε στον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας εκδήλωση ενδιαφέροντος για έναρξη διαβουλεύσεων προκειμένου να ενταχθεί στη β’ φάση του Γενικού Σχεδίου Υγείας.


Το Mediterranean Hospital of Cyprus είναι το πρώτο νοσοκομείο που υπογράφει για τη β’ φάση, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την ενεργή συμμετοχή του στo καθολικό σύστημα υγείας του κράτους, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ενδονοσοκομειακής φροντίδας σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες.
Η νέα υπογραφή σηματοδοτεί την έναρξη των διαβουλεύσεων προς συμφωνία για τη β’ φάση του Γενικού Σχεδίου Υγείας, η οποία θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουνίου 2020.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

Αν υπάρχει και θετική ανταπόκριση από πλευράς του κ. Τατάρ για να γίνει  κοινή συνάντηση μας με την κα Ολγκίν, είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE