Συλλήψεις στην Τεχεράνη για την υπόθεση κατάρριψης του Μπόινγκ

Συλλήψεις στην Τεχεράνη για την υπόθεση κατάρριψης του Μπόινγκ

Σε συλλήψεις προέβησαν οι ιρανικές αρχές για την υπόθεση κατάρριψης του Μπόινγκ.

 

Οι ιρανικές αρχές έχουν συλλάβει κάποια πρόσωπα που φέρονται ότι εμπλέκονται στην τραγωδία με το ουκρανικό αεροσκάφος, το οποίο η Τεχεράνη ομολόγησε ότι κατέρριψε με πύραυλο  «από λάθος», δήλωσε την Τρίτη (14/1) ο εκπρόσωπος του δικαστικού σώματος Γκολαμχουσέιν Ισμαϊλι χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Το Σάββατο, ο ιρανικός στρατός παραδέχτηκε ότι κατέρριψε από λάθος ένα ουκρανικό αεροσκάφος, σκοτώνοντας τους 176 επιβαίνοντες σε αυτό. Από το βράδυ της ίδιας ημέρας, διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους καταγγέλλοντας τη στάση της κυβέρνησης που αρχικά είχε αρνηθεί ότι έφερε οποιαδήποτε ευθύνη για τη συντριβή του Μπόινγκ.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE