Δεν κάνουν ΑΣΧΗΜΑ, που το πάνε με… νέα ΣΥΝΤΑΓΗ!

Δεν κάνουν ΑΣΧΗΜΑ, που το πάνε με… νέα ΣΥΝΤΑΓΗ!

Πέρασε στα ψιλά η χθεσινή είδηση, ότι η Ομοσπονδία θα το… πάει με νέα συνταγή στην επιλογή του προπονητή της εθνικής αντρών. 

Τις τελευταίες μέρες, υπήρξαν πληροφορίες, ότι θα προσλάμβαναν Βέλγο τεχνικό διευθυντή για όλες τις εθνικές ομάδες.

Εν τέλει θα εντάξουν στο μισθολόγιο, Βέλγο επαγγελματία προπονητή, αλλά θα είναι ο καινούργιος Ομοσπονδιακός της Αντρών.

Το όνομα του Γιόχαν Βάλεμ (άγνωστο για μας εδώ στην Κύπρο), του οποίου το βιογραφικό δεν «τρελαίνει». (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ).

Θεωρούμε ότι δεν είναι καθόλου άσχημη η «λύση», που αποφάσισαν να δώσουν, για διαδοχή του Ραν Μπεν Σιμόν στον πάγκο της μεγάλης εθνικής.

Ενδεχομένως ο άγνωστος… ξένος, να πετύχει πολύ περισσότερα πράγματα, από κάποιους άλλους που όταν προσελήφθησαν υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες.

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».