Τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε τη ζωή του 21χρονος μοτοσικλετιστής, στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Συνελήφθη οδηγός
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του ο ABU ZAR, 21 ετών, υπήκοος Πακιστάν.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γυναίκα που βρίσκεται στο εξωτερικό κατάγγειλε στην Αστυνομία, πως το όχημα της έχει κλαπεί, αφού αυτή έχει εγκατεστημένο σε ηλεκτρονική συσκευή, πρόγραμμα GPS, και αντιλήφθηκε πως το όχημα της κινείται.
Πιο συγκεκριμένα, το όχημα ήταν σταθμευμένο στην περιοχή Μοναγρούλι στην Λεμεσό, όταν η γυναίκα κατάλαβε πως κάποιος κινείται με το όχημα της. Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία, η οποία με την σειρά της διενέργησε επιχείρηση εντοπισμού του οχήματος και του δράστη.
Εν τέλει και με την βοήθεια του προγράμματος GPS, το όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή της Παλώδιας σε ανοιχτό χώρο, χωρίς να εντοπιστεί ο δράστης.
Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις