Τι… ΠΑΙΖΕΙ για Μάρκοβιτς και Εθνικό και για τους άλλους των πιτς

Τι… ΠΑΙΖΕΙ για Μάρκοβιτς και Εθνικό και για τους άλλους των πιτς

Την ερχόμενη Κυριακή η ώρα 16:00 στο Τσίρειο Στάδιο ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει τον Εθνικό Άχνας για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Σάσα Μάρκοβιτς, ο οποίος υποφέρει από μόλυνση μετά από ένα κτύπημα που δέχθηκε με την Ομόνοια, δεν είναι σίγουρο ότι θα επανέλθει στη δράση στο προσεχές παιχνίδι της Λεμεσιανής ομάδας.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει, σίγουρα, κάποιες επιστροφές άλλων παικτών που ήταν στα… πιτς λόγω τραυματισμού, στο Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας.

Ρεπορτάζ: Πόλυς Χαραλάμπους

Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους

Διαβάστε: 

Έρχονται ΑΛΛΑΓΕΣ στην ιατρική ομάδα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE