Δέχθηκαν… ΚΡΟΥΣΗ, αλλά πήραν «ΧΥΛΟΠΙΤΑ»

Δέχθηκαν… ΚΡΟΥΣΗ, αλλά πήραν «ΧΥΛΟΠΙΤΑ»

Μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας (13-01-2020) στον ραδιοφωνικό σταθμό «Active» ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ που βγήκε την περασμένη βδομάδα από ΜΜΕ της Κρήτης πως ο ΟΦΗ ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του αμυντικού της Λεμεσιανής ομάδας, Βαχίντ Σελίμοβιτς.

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου παρατήρησε ότι η κρούση του ΟΦΗ στον Σελίμοβιτς έγινε προ εβδομάδων, εντούτοις, όπως τόνισε η οριστική απόφαση είναι ότι ο παίκτης δεν θα αποχωρήσει από το ρόστερ του Απόλλωνα, τουλάχιστον στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE