Στο Βερολίνο ο Ερντογάν την Κυριακή 19 Ιανουαρίου για τη Λιβύη

Στο Βερολίνο ο Ερντογάν την Κυριακή 19 Ιανουαρίου για τη Λιβύη

Για μονοήμερη επίσκεψη μεταβαίνει στο Βερολίνο στις 19 Ιανουαρίου ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν με βασικό θέμα στην ατζέντα τη σύνοδο Βερολίνου για τη Λιβύη, σύμφωνα με το κρατικό κανάλι TRT.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ την περασμένη Κυριακή. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Τούρκος Πρόεδρος θα συμμετάσχει ο ίδιος στην σύνοδο του Βερολίνου. Πάντως δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος του Βερολίνου, ούτε καν αν θα φιλοξενηθεί στο Βερολίνο ή όχι. Αναμένεται ωστόσο να πραγματοποιηθεί εντός Ιανουαρίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας μετά από πληροφορίες για ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης νέων πυρκαγιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE