ΠΑΦΟΣ: Τον τσάκωσαν στα 'πράσα' να κλέβει ελαστικά απο αυτοκίνητο - Σύλληψη 34χρόνου

ΠΑΦΟΣ: Τον τσάκωσαν στα 'πράσα' να κλέβει ελαστικά απο αυτοκίνητο - Σύλληψη 34χρόνου

Στη σύλληψη 34χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά την διάρκεια της νύχτας της και κλοπής από όχημα .

 

Ο 34χρονος πιάστηκε στα “ πράσα” την στιγμή που επιχειρούσε να αποσπάσει από σταθμευμένο όχημα τα ελαστικά του,

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 02:30 το πρωί της Δευτέρας (13/1) στη Λεωφόρο Δημοκρατίας περίπολο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου εντόπισε έναν 34χρονο από την Συρία ο οποίος προσπαθούσε να κλέψει από όχημα που ήταν σταθμευμένο δύο ελαστικά .

Στην κατοχή του βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
Ο 34χρονος τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE