Η Αιμιλία Ευαγγέλου-Ξύδια θα συνεχίσει να υποστηρίζει αυτόνομο Δήμο για την Αγία Νάπα

Η Αιμιλία Ευαγγέλου-Ξύδια θα συνεχίσει να υποστηρίζει αυτόνομο Δήμο για την Αγία Νάπα

Τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει πως η Αγία Νάπα πρέπει να διατηρήσει την ταυτότητα της ως αυτόνομος Δήμος, έδωσε η Αιμιλία Ευαγγέλου – Ξύδια.
 

Σε γραπτή δήλωση ύστερα από την αναπληρωματική εκλογή Δημάρχου Αγίας Νάπας την Κυριακή (13/1)  στην οποία ήταν υποψήφια, η κ. Ξύδια συνεχάρη τον Χρίστο Ζαννέττου για την εκλογή του.
 
Προσθέτει ότι θα είναι «παρούσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, με την ισχυρή φωνή που μου έδωσαν οι χίλιοι και πλέον συνδημότες και συνδημότισσές μου. Ως Δημοτική Σύμβουλος  θα συνεχίσω να υποστηρίζω ότι η Αγία Νάπα θα πρέπει να διατηρήσει την ταυτότητά της, ως αυτόνομος Δήμος».
 
Η κ. Ξύδια ευχαρίστησε όσους την τίμησαν «με την ψήφο τους και συμμερίστηκαν τις προτάσεις και τα επιχειρήματά» της, τα κόμματα ΑΚΕΛ, Συμμαχία Πολιτών και «Αλληλεγγύη» για την στήριξή τους, την οικογένεια και όλα τα στελέχη του εκλογικού της επιτελείου για «τη θερμή στήριξη σε όλη τη διάρκεια της εκλογικής μάχης».

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.