ΠΑΕΕΚ - Ακρίτας Χλώρακας: Οι δηλώσεις των αρχηγών

ΠΑΕΕΚ - Ακρίτας Χλώρακας: Οι δηλώσεις των αρχηγών

Την ευχή να διεξαχθεί ένας τελικός γιορτή για το Κυπριακό ποδόσφαιρο εξέφρασαν οι αρχηγοί των διαγωνιζομένων ομάδων του τελικού.

ΠΑΕΕΚ και Ακρίτας Χλώρακας μπήκαν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το ραντεβού της διάκρισης, το απόγευμα (15:00) της ερχόμενης Τετάρτης στο Δημοτική Στάδιο Γεροσκήπου.

Ο αρχηγός της ΠΑΕΕΚ Νικόλας Ορατίου τόνισε στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου:

«Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να το απολαύσει ο κόσμος που θα έρθει στη Γεροσκήπου. Από την πλευρά μας καλούμε τους Κερυνειώτες να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια της διάκρισης. Η συμμετοχή σε ένα τελικό είναι ξεχωριστή εμπειρία».

Ο αρχηγός του Ακρίτα Χλώρακας Χρίστος Πέτρου περιμένει με τη σειρά του ένας τελικό γιορτή και μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου τόνισε:

«Ευχαριστούμε την Coca – Cola και την ΚΟΠ που δίνουν την ευκαιρία στις ομάδες των μικρών κατηγοριών να ζήσουν αυτή την εμπειρία και να διεκδικήσουν ένα τίτλο.

Ελπίζουμε ότι ο τίτλος θα μείνει στην Πάφο. Θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε τον τελικό γιορτή και ο κόσμος να ζήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE