ΣΠΑΝΙΑ τον βλέπουμε έτσι τον Τιμούρ – Είχε… όρεξη στη δημοσιογραφική με ατάκα για Χαμπουλλά- Πουλλαΐδη

ΣΠΑΝΙΑ τον βλέπουμε έτσι τον Τιμούρ – Είχε… όρεξη στη δημοσιογραφική με ατάκα για Χαμπουλλά- Πουλλαΐδη

O Τιμούρ Κετσπάγια στη δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ και τη νίκη της ομάδας του έιχε… κέφια.

Ο Γεωργιανός τόνισε χαρακτηριστικά πως την προηγούμενη εβδομάδα είχε γενέθλια ο κύριος Πουλλαΐδης, σήμερα ο πρόεδρος, Ευγένιος Χαμπουλλάς, και νομίζω πήραν τα δώρα τους.

Μετά από αυτή τη δήλωση, όλοι αλλά και ο ίδιος στην αίθουσα γέλασαν κάτι που δεν γίνεται και συχνά, ειδικά από τον προπονητή της «Κυρίας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE