«Άλλη» ομάδα παρέταξε ο Αυγουστή σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια!

«Άλλη» ομάδα παρέταξε ο Αυγουστή σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια!

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, παρά το γεγονός ότι ο Απόλλωνας κέρδισε την Ομόνοια την προηγούμενη αγωνιστική, εντούτοις, στο αποψινό ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Σωφρόνης Αυγουστή παρατάσσει την ομάδα με… έξι αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα!

Συγκεκριμένα, οι Αντωνιάδης, Βασιλείου, Περέιρα, Πίττας, Σαρδινέρο και Γκακπέ, πήραν τις θέσεις των Σάλαϊ, Ενσούε, Αγκίρε, Σακέτι, Μάρκοβιτς και Παπουλή!

Βέβαια, όλες οι αλλαγές με εξαίρεση τον Παπουλή που είναι στον πάγκο (και ενδεχομένως να μην κρίθηκε έτοιμος για να βγάλει 90λεπτο, λόγω του μικροτραυματισμού του) ήταν αναγκαστικές, αφού οι Σάλαϊ, Αγκίρε και Σακέτι είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών, ο Ενσούε τραυματίας και ο Μάρκοβιτς κλινήρης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα ΑΤΥΧΙΑ για Σωφρόνη με βασικό παίκτη του!

Επίσημη ενημέρωση για Μάρκοβιτς – Σε κλινική λόγω λοίμωξης και εμπύρετου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE