ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Πάθος, ένταση αλλά ουσία… μηδέν στο «Παπαδόπουλος»

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Πάθος, ένταση αλλά ουσία… μηδέν στο «Παπαδόπουλος»

Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ έκλεισαν τον πρώτο μέρος στη λευκή ισοπαλία (0-0), στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 16η αγωνιστική. Το ντέρμπι έχει πάθος, ένταση αλλά καμία ουσιαστική ευκαιρία.

Τα πρώτα 40 λεπτά, είχαν πολλές μονομαχίες, πάθος, ένταση και… αλληλοεξουδετέρωση στο πλάνο των δύο προπονητών. Αποτέλεσμα αυτού, ότι δεν είχαμε την μεγάλη κλασσική ευκαιρία, αλλά ούτε και την φάση που θα μπορούσε να καταγραφεί.

Οι πρώτες χαμένες φάσεις του ντέρμπι άνηκαν στην ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, στο 41′. Ο Αρτυματάς έκανε το σουτ, η μπάλα κάπου κόντραρε και έφυγε κόρνερ, ενώ ένα λεπτό αργότερα, στο 42′ ο Πάβλοβιτς έδιωξε με κεφαλιά μπροστά από τον Κατσαράβα, πριν ο Γεωργιανός φανεί απειλητικός.

Έτσι το… στείρο 0-0, «έκλεισε» το πρώτο μέρος, που στα αξιοσημείωτα του είχε και την αναγκαστική αλλαγή του Ράγιος στο 39′.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επ. Θεσμών: Μόνο για πέντε χρόνια το υπηρεσιακό όχημα σε πρώην Προέδρους - Κράτησαν το επίδομα για γραμματέα

Επ. Θεσμών: Μόνο για πέντε χρόνια το υπηρεσιακό όχημα σε πρώην Προέδρους - Κράτησαν το επίδομα για γραμματέα

Ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής θα τεθεί η πρόταση νόμου για περιορισμό των ωφελημάτων που απολαμβάνουν οι πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας και οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής των Αντιπροσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE