Στο 60% η προσέλευση στις κάλπες στην Αγία Νάπα

Στο 60% η προσέλευση στις κάλπες στην Αγία Νάπα

Στο 60% ανέρχεται η προσέλευση στις κάλπες για ανάδειξη του νέου δημάρχου Αγίας Νάπας, με συνολικά 2019 ψηφοφόρους να έχουν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα μέχρι τις 3 το απόγευμα της Κυριακής (12/1).

Σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογής Γεώργιο Χρυσαφίνη, η αναπληρωματική εκλογική διαδικασία στην Αγία Νάπα κυλά, μέχρι στιγμής ομαλά χωρίς απρόοπτα.

Στις 6 αναμένεται να κλείσουν οι κάλπες, με τα πρώτα αποτελέσματα να βγαίνουν μια ώρα μετά.
Η ανακήρυξη του νέου δημάρχου θα γίνει λίγο μετά τις 8μμ στο Δημαρχείο Αγίας Νάπας.

Υπενθυμίζεται πως και οι δύο υποψήφιοι άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα σήμερα το πρωί με συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ.

Αμφότεροι οι υποψήφιοι κατήλθαν ως ανεξάρτητοι με τον Χριστο Ζαννέτο να λαμβάνει στήριξη από τον Δημοκρατικό Συναγερμό, Δημοκρατικό Κόμμα, Δημοκρατική Παράταξη, Πατριωτικό Κίνημα και Κόμμα για τα Ζώα και την Αιμιλία Ευαγγέλου Ξύδια, να έχει τη στήριξη του ΑΚΕΛ, της Συμμαχία Πολιτών και του Κίνηματος Αλληλεγγύης.

Δικαίωμα συμμετοχής στην αναπληρωματική εκλογή έχουν 3334 εκλογείς, εκ των οποίων 2687 είναι Κύπριοι και 647 είναι Κοινοτικοί.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό:  Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, ωστόσο ακόμη δεν ξεπεράστηκε ο κίνδυνος. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE