ΠΑΦΟΣ: Αυτή είναι η αιτία πρόκλησης φωτιά σε καθαριστήριο- Εκτεταμένες οι ζημιές

ΠΑΦΟΣ: Αυτή είναι η αιτία πρόκλησης φωτιά σε καθαριστήριο- Εκτεταμένες οι ζημιές

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της κακόβουλης ενέργειας για την φωτιά του καθαριστηρίου που βρίσκεται επί της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου και η φωτιά σύμφωνα με τον προκαταρκτικές εξετάσεις φέρεται να προκλήθηκε σε ηλεκτρομηχανολογικό πρόβλημα.


Σύμφωνα με λειτουργούς της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας που διενήργησαν έρευνες στο καθαριστήριο, τις πρωινές ώρες της Κυριακής 12/1 μαζί με μέλη της αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφαίνεται πως η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε κατά πάσα πιθανότητα στα φωτιστικά του καταστήματος.

Εξάλλου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος τύπου της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέας Κεττής ανέφερε πως η ηλεκτρομηχανολογική  υπηρεσία εκτιμά εκ πρώτης όψεως  πως πρέπει να υπήρξε κάποιο ηλεκτρικό πρόβλημα. 



Ο κ. Κεττής σημείωσε πως η φωτιά ξεκίνησε όπως διαφαίνεται από την  ηλεκτρική εγκατάσταση του καθαριστηρίου, προκαλώντας μεγάλες ζημιές στο κατάστημα αλλά και στο ρουχισμό των πελατών επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.