Ο Iμόμπιλε μετράει τ΄ άστρα για τη Λάτσιο – Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή!

Ο Iμόμπιλε μετράει τ΄ άστρα για τη Λάτσιο – Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή!

Πλώρη για τα αστέρια του Champions League για τη Λάτσιο που «καθάρισε» 1-0 και τη Νάπολι και με τη 10η σερί νίκη της έφτασε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Γκέλα του Οσπίνα στο γκολ του Ιμόμπιλε.

Ακάθεκτη συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα η Λάτσιο, που «καθάρισε» στη Ρώμη και τη Νάπολι με 1-0, μειώνοντας στους δύο βαθμούς τη διαφορά της από την κορυφή και βρίσκεται για τα καλά στο κόλπο για το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League της επόμενης χρονιάς.

Η αρμάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, πέτυχε τη δέκατη σερί νίκης στη Serie A, με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να σφραγίζει το σπουδαίο τρίποντο με το 20ο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Βέβαια, ο Ιταλός φορ, χρειάστηκε τη γκάφα του Οσπίνα που… πούλησε την μπάλα στην περιοχή του, για να χαρίσει στο 82ο λεπτό το γκολ μιας σπουδαίας νίκης απέναντι στους Ναπολιτάνους του Τζενάρο Γκατούζο.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο (11/1)

Κάλιαρι-Μίλαν 0-2
(46’ Ράφαελ Λεάο, 64’ Ιμπραΐμοβιτς)

Λάτσιο-Νάπολι 1-0
(82′ Ιμόμπιλε)
Ίντερ-Αταλάντα (21:45)

Κυριακή (12/1)

Ουντινέζε-Σασουόλο (13:30)
Φιορεντίνα-ΣΠΑΛ (16:00)
Σαμπντόρια-Μπρέσια (16:00)
Τορίνο-Μπολόνια (16:00)
Βερόνα-Τζένοα (19:00)
Ρόμα-Γιουβέντους (21:45)

Δευτέρα (13/1)

Πάρμα-Λέτσε (21:45)

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE