Έβαλε την… ΥΠΟΓΡΑΦΗ του!

Έβαλε την… ΥΠΟΓΡΑΦΗ του!

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε δύο ποδοσφαιριστές και επίσημα, ενώ είναι θέμα χρόνου να γνωστοποιήσει τη συμφωνία και με τον Σιγκούρνταρσον.

Οι τρεις μεταγραφές φέρουν την… υπογραφή του προπονητή της ομάδας, Κόρε Ινγκεμρπίγκτσεν.

Ο Νορβηγός κόουτς, ήξερε και τους τρεις ποδοσφαιριστές. Τον Γέφτοβιτς τον είχε μαζί του στη Ρόζενμποργκ, όπως και τον Γένσεν, ενώ τον Ισλανδό τον γνωρίζει πολύ καλά από τη θητεία του στο Νορβηγικό πρωτάθλημα.

Ο μεταγραφικός… πυρετός στους γαλαζοκιτρίνους, δεν τελειώνει εδώ, καθώς ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει την 4η και τελευταία προσθήκη που δικαιούται τον Ιανουάριο, φέρνοντας αριστερό μπακ.

Θ.Δ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE