ΕΛΛΑΔΑ: Ναυάγιο με 50 ανθρώπους στην θάλασσα - Τουλάχιστον τρεις νεκροί

ΕΛΛΑΔΑ: Ναυάγιο με 50 ανθρώπους στην θάλασσα - Τουλάχιστον τρεις νεκροί

Σκάφος που μετέφερε περίπου 50 μετανάστες, καθώς δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί ο ακριβής αριθμός τους, βυθίστηκε το πρωί της Παρασκευής σε θαλάσσια περιοχή, 13 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά των Παξών.

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ «οι ίδιοι οι μετανάστες χρησιμοποιώντας τη γραμμή 112 , γύρω στις 9.15 το πρωί, ήταν αυτοί που κάλεσαν τις αρχές για βοήθεια».

Στο σημείο έσπευσαν σκάφη του λιμενικού σώματος από Ηγουμενίτσα , Κέρκυρα , Παξούς και Λευκάδα, παραπλέοντα πλοία καθώς και δύο αεροσκάφη super puma.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των νεκρών , ενώ σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα «έχει ανασυρθεί μία σορός χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι άνδρας ή γυναίκα».

Η επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Τρεις ημέρες μετά την πλήρη κατάσβεση των φονικών πυρκαγιών που σάρωσαν δασικές και κατοικημένες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών και στήριξης των πληγέντων συνεχίζονται αδιάκοπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE