ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε ετοιμότητα η Πυροβεστική υπηρεσία - Σε 1 μέρα ανταποκρίθηκε σε 26 περιστατικά

Σε ετοιμότητα η Πυροβεστική υπηρεσία - Σε 1 μέρα ανταποκρίθηκε σε 26 περιστατικά

Πάντα σε ετοιμότητα η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κύπρου, να αναλαμβάνει δράση όπου υπάρχει ανάγκη.

 
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 10ης Ιανουαρίου μέχρι τις 07.00 της 11ης Ιανουαρίου ανταποκρίθηκε συνολικά σε 26 επεισόδια, 6 πυρκαγιές,  18 Ειδικές Εξυπηρέτησεις και 2 ψευδείς κλήσεις. 
 
Η ώρα 09.23 την Παρασκευή (10/1) δέχθηκε  κλήση για πυρκαγιά σε όχημα σταθμευμένο σε υπόγειο χώρο στάθμευσης 4όροφου κτιρίου, στην οδό Ιφιγένειας  στο Στρόβολο.
 
Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα. 
 
Το μηχανοκίνητο όχημα είχε πυρκαγιά στο ταμπλό και κατασβήστηκε πριν την άφιξη της πυροσβεστικής. Οπως αναφέρει ο Ανδρέας Κεττής , Εκπρόσωπος Τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας "Από μέρους μας έγινε τελική κατάσβεση επιθεώρηση και εξαερισμός. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και φαίνεται η πυρκαγιά να οφείλεται σε ηλεκτρικό πρόβλημα στο όχημα."
 
Επίσης το Σάββατο (11/1) η ώρα 06.13 η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κατάστημα σε διώροφη πολυκατοικία, στην οδό Ικάρου στη Κάτω Πάφο.
 
Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 06.28.
 
Το κατάστημα χρησιμοποιείτο ως γραφείο χωρίς να λειτουργεί το τελευταίο διάστημα. Από την πυρκαγιά το κατάστημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.
 
Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top