ΠΑΦΟΣ: Στο νοσοκομείο 27χρόνη - Tης επιτέθηκαν δυο γυναίκες στο διαμέρισμα της

ΠΑΦΟΣ: Στο νοσοκομείο 27χρόνη - Tης επιτέθηκαν δυο γυναίκες στο διαμέρισμα της

Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών διακομίσθηκε 27χρονη μετά από επίθεση που δέχτηκε από δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής (10/1) διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου 27χρονη από την Ελλάδα. Η 27χρονη , σύμφωνα με τον  θεράποντα ιατρό φέρει επιφανειακά τραύματα στην πλάτη και στην κοιλιακή χώρα από σουγιά.  Στο ΓΝ Πάφου μετέβησαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Πάφου για διερεύνηση της υπόθεσης.

Η παραπονούμενη ανέφερε στους αστυνομικούς πως ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμα της στο οποίο διαμένει με ένα πρόσωπο από την Συρία, μετέβησαν σ’ αυτό δύο γυναίκες Ε/κ, των οποίων γνωρίζει μόνο τα μικρά τους ονόματα και απαιτούσαν απ’ αυτή να το εγκαταλείψει. 

Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των τριών γυναικών με  αποτέλεσμα η 27χρονη να τραυματιστεί. 
Η κατάσταση της υγείας της παραπονούμενης σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Αιτία του καυγά από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φέρεται να ήταν το γεγονός ότι η 27χρονη διέμενε στο διαμέρισμα με το πρόσωπο από την Συρία.

Η Αστυνομία στο μεταξύ συνεχίζει τις εξετάσεις, για τον εντοπισμό των δύο γυναικών που επιτέθηκαν στην 27χρονη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE