Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί και ποιοι ανοιχτοί προς Τρόοδος

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί και ποιοι ανοιχτοί προς Τρόοδος

 Αν ετοιμάζεστε για την Σαββατιάτικη εκδρομή σας, θα πρέπει να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση του οδικού δικτύου.

 

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο το Σάββατο (11/1) , ωστόσο λόγω παγετού, στα ορεινά οι δρόμοι είναι ολισθηροί. Λόγω του παγετού όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες. Στις αστικές περιοχές, καθώς και στους αυτοκινητοδρόμους δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται σε όσους διακινούνται στο δρόμο Καρβουνά - Κακοπετριάς - Τροόδους, στο ύψος της περιοχής Πλατανιών, αφού λόγω παγετού που σχηματίστηκε στο οδόστρωμα, ο δρόμος είναι επικίνδυνα ολισθηρός.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολοθούν  τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχής βοήθειας προς το κοινό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη συνάντηση με Έρχιουρμαν: Ειλικρινά ευελπιστώ να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα

ΠτΔ πριν τη συνάντηση με Έρχιουρμαν: Ειλικρινά ευελπιστώ να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα

Tην ελπίδα να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα από τη σημερινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, λίγο πριν αναχωρήσει για το τετ-α-τετ στην προστατευμένη από τα Ηνωμένα Έθνη περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE