Εκεχειρία στο Ίντλιμπ συμφώνησαν Τουρκία και Ρωσία

Εκεχειρία στο Ίντλιμπ συμφώνησαν Τουρκία και Ρωσία

Εκεχειρία στο Ίντλιμπ της Συρίας η οποία θα εφαρμοστεί από τις 12 Ιανουαρίου συμφώνησαν Τουρκία και Ρωσία σύμφωνα με το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας.

Σε ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΑΜ αναφέρει ότι στο πλαίσιο συμφωνίας με τη Ρωσία από τις 12 Ιανουαρίου 00.01 θα ξεκινήσει κατάπαυση του πυρός στο Ίντλιμπ της Συρίας.

Το τουρκικό ΥΠΕΞ ανάφερε ότι σκοπός είναι να τερματιστούν οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί και να εμποδιστούν απώλειες ζωών καθώς και νέο κύμα μετανάστευσης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE