Παραμένει ΑΝΟΙΧΤΗ η πόρτα εξόδου στον Εθνικό – Παρελθόν ακόμη ένας!

Παραμένει ΑΝΟΙΧΤΗ η πόρτα εξόδου στον Εθνικό – Παρελθόν ακόμη ένας!

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Εθνικού Άχνας:

«Η Διοίκηση του Εθνικού Αχνας και ολόκληρη η οικογένεια της ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει, για την μέχρι τώρα συνεργασία μας, τον Γιώργο Γεωργίου, σκάουτερ της ομάδας.

Ένας εξαίρετος επαγγελματίας με πάθος για το ποδόσφαιρο που προσέφερε τις γνώσεις του απλόχερα στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια.

Πάντα θα μοιραζόμαστε τα όσα ζήσαμε μαζί αυτά τα χρόνια. Ευχαριστούμε για όλα Γιώργο.

Καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας σου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη η κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων οκτώ πτητικών μέσων επιχειρούν στην περιοχή Μαλιάς- Ομόδους- Βάσας στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. Στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Κοινότητα Βουνί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επηρεάζονται κατοικίες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχωρά με εκκενώσεις στην Κοινότητα Βουνί και η Πολιτική Άμυνα με εκκενώσεις στην Κοινότητα Ποταμιού. Έπιπρόσθετες δυνάμεις στην πυρκαγιά από Λάρνακα, Πάφο και ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE