Στην Τουρκία για συνάντηση με τον Ερντογάν οι Τατάρ και Οζερσάι

Στην Τουρκία για συνάντηση με τον Ερντογάν οι Τατάρ και Οζερσάι

Συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν θα έχουν το απόγευμα της Παρασκευής (10/01), στην Κωνσταντινούπολη οι Ερσίν Τατάρ και Κουντρέτ Οζερσάι.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η «πρωθυπουργία» ανακοίνωσε ότι ο «πρωθυπουργός» Τατάρ θα μεταβεί στην Τουρκία για συνάντηση με τον κ. Ερντογάν υπό το φως των τελευταία εξελίξεων στην περιοχή. Ωστόσο τ/κ ΜΜΕ μεταδίδουν ότι στο ταξίδι θα τον συνοδεύσει και ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός» και «υπεξ», Κουντρέτ Οζερσάι ο οποίος νωρίτερα σήμερα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις «προεδρικές εκλογές» του Απρίλη ως ανεξάρτητος.
 
Οι κ. Τατάρ και Οζερσάι θα αναχωρήσουν για την Κωνσταντινούπολη το πρωί της Παρασκευής (10/01), και θα επιστρέψουν το βράδυ της ίδια ημέρας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ


 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE