Κατά μέτωπο επίθεση στην ΚΟΠ! – «Δεν θα μπούμε στην παράγκα» – Στα χνάρια της Ελλάδας για ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ!

Κατά μέτωπο επίθεση στην ΚΟΠ! – «Δεν θα μπούμε στην παράγκα» – Στα χνάρια της Ελλάδας για ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ!

Ξάφνιασε η επίσημη Ομόνοια με την ανακοίνωση-καταπέλτης προς την ΚΟΠ, με την οποία ενημερώνει ότι θα καταγγείλει στην ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ τη διαφθορά και διαπλοκή στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, αλλά και την ηγεσία του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, τονίζει μεταξύ άλλων ότι θα ζητήσουν από την ΟΥΕΦΑ να θέσει το Κυπριακό ποδόσφαιρο υπό την εποπτεία της για όσο καιρό χρειαστεί, με στόχο την ταχύτερη δυνατή εξυγίανση του, στα πρότυπα της Ελλάδας.

Μία από τις ατάκες που ξεχώρισαν ήταν: «Δεν θα μπούμε στην παράγκα, αλλά θα σταθούμε απέναντι και θα την πολεμήσουμε με ό,τι δυνάμεις και μέσα έχουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκέντρωσε αρκετό υλικό και πάει στην UEFA και τη FIFA η Ομόνοια! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE