ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Απίστευτη γκάφα- Έδωσαν άλλο νεκρό για ταφή- Κήδεψαν μουσουλμάνο σαν Χριστιανό

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Απίστευτη γκάφα- Έδωσαν άλλο νεκρό για ταφή-  Κήδεψαν μουσουλμάνο σαν Χριστιανό

Μια πρωτόγνωρη περίπτωση βλέπει το φως της δημοσιότητας στα κατεχόμενα, αφού νεκροτομείο σε «κρατικό νοσοκομείο» στην κατεχόμενη Κερύνεια παρέδωσε σε οικογένεια για ταφή, λάθος νεκρό.

Σύμφωνα με τα τ/κ δημοσιεύματα, η οικογένεια του Τ/κ Ναζίμ Οζεβρέν, θείος του λεγόμενου «υπουργού τουρισμού» Ουνάλ Ουστέλ, πήγε στο νεκροτομείο για να παραλάβει για ταφή τον νεκρό και ανακάλυψαν ότι τους δόθηκε άλλη σορός, του Βρετανού Patric Drace μόνιμου κατοίκου Κερύνειας.
 
Μετά από έρευνες ανακαλύφτηκε ότι η σορός του Τ/κ δόθηκε στην οικογένεια των Βρετανών, η οποία και τον έθαψε στο καθολικό κοιμητήριο στην κατεχόμενη Λάπηθο.
 
Ζητήθηκε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η εκταφή της σορού και η παράδοση της στην οικογένεια, ενώ η κηδεία του Οζεβρέν θα γίνει την Πέμπτη 9/1.


 
Όπως αναφέρεται, η σύγχυση προκλήθηκε όταν η οικογένεια του Βρετανού δεν ήθελε να πιστοποιήσει ότι όντως εντός του φερέτρου ήταν  ο αγαπημένος τους και απλά πήραν τη σορό που τους έδωσαν.

 

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE