Πρωταθλητής!

Πρωταθλητής!

Την σούπερ σεζόν που έκανε με τη φανέλα του Πλατανιά, το 2016-17 στο πρωτάθλημα της Σούπερ Ληγκ, την «εξαργύρωσε» με μετεγγραφή στην ΑΕΚ ο Γιώργος Γιακουμάκης. 

Είχε βάλει 11 σε 26 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Την επόμενη χρονιά πανηγύρισε πρωτάθλημα με τη φανέλα της «Ένωσης», δεν είχε παρά πολλές συμμετοχές.

Σημείωσε ένα γκολ, στη νίκη εναντίον του Ολυμπιακού με 1-2 στον Πειραιά.

Eίναι στο μπλοκάκι των τεχνικών υπευθύνων του Απόλλωνα, προσεχώς θα μάθουμε αν θα «συναντηθεί» ξανά με τον «Γιαν Γιαν», αυτή τη φορά σε… κυπριακό έδαφος.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.