ΛΑΡΝΑΚΑ: Παρανάλωμα του πυρός όχημα σε δημόσιο δρόμο -Έρευνες από Πυροσβεστική και Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Παρανάλωμα του πυρός όχημα σε δημόσιο δρόμο -Έρευνες από Πυροσβεστική και Αστυνομία

Σε κινητοποίηση τέθηκε το πρωί της Πέμπτης, (09.01) η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από κλήση για φλεγόμενο όχημα στην Αραδίππου. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γύρω στις 7:46 το πρωί δυο πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στην οδό Ζήνωνος στην Αραδιππού, για την κατάσβεστη φωτιάς που είχε ξεσπάσει σε οχήματος. 

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς μέλη της Αστυνομίας σε συνεργασία με τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διενεργούν εξετάσεις για να διακριβωθούν οι λόγοι που ξέσπασε η φωτιά στο αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν σε δημόσιο δρόμο, με ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. 

 

Χριστιάνα Τσαγγάρη 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Η Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την απαγωγή και τη συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση από τις 19 Ιουλίου, πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας από το υποτελές στην Τουρκία παράνομο καθεστώς στα κατεχόμενα και εκφράζει αγανάκτηση για την κατάσταση, όπως αυτή εξελίσσεται με τις σημερινές “δίκες” παρωδία, και συγκεκριμένα με την απόφαση για περίοδο κράτησης μέχρι και τριών μηνών του ενός ζεύγους εξ αυτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE