Αυξάνουν τις απώλειες οι τιμές πετρελαίου μετά τις δηλώσεις Τραμπ για το Ιράν

Αυξάνουν τις απώλειες οι τιμές πετρελαίου μετά τις δηλώσεις Τραμπ για το Ιράν

Αύξησαν τις απώλειες τους οι τιμές πετρελαίου την Τετάρτη 8/1 μετά τον υπαινιγμό του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για μείωση των εντάσεων με το Ιράν, με τις τιμές πετρελαίου στη Νέα Υόρκη να υποχωρούν κατά 4,6%.


Το αμερικανικό αργό πετρέλαιο, WTI, το οποίο υποχωρούσε και πριν τις δηλώσεις Τραμπ, αύξησε σημαντικά τις απώλειες του στη συνέχεια, υποχωρώντας κάτω και από τα $60 ανά βαρέλι.
 
Το αργό πετρέλαιο τύπου Brent υποχώρησε κατά 3,7% στα $65,78 αφού ο Πρόεδρος Τραμπ ανέφερε ότι το Ιράν φαίνεται να «αποσύρεται» μετά το πυραυλικό κτύπημα που πραγματοποίησε στις βάσεις των αμερικανικών στρατευμάτων στο Ιράκ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ η απόφαση για την Προεδρία της Βουλής - Αντιδράσεις εντός πολιτικού γραφείου για Νικόλα

Στην Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ η απόφαση για την Προεδρία της Βουλής - Αντιδράσεις εντός πολιτικού γραφείου για Νικόλα

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής, εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της, με το ΑΚΕΛ να μεταφέρει την τελική ευθύνη λήψης αποφάσεων στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, η οποία συνέρχεται σήμερα, στις 3.00 το απόγευμα.