Ο Ολυμπιακός δεν συγχώρεσε το ΛΑΘΟΣ – «Ψάχνεται» ο ΑΠΟΕΛ

Ο Ολυμπιακός δεν συγχώρεσε το ΛΑΘΟΣ – «Ψάχνεται» ο ΑΠΟΕΛ

Στο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακό, στο ΓΣΠ, για το εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής οι μαυροπράσινοι προηγούνται με 1-0 χάρη σε γκολ του Ακόστα στο 15′ έπειτα από λάθος στην άμυνα. Πολλές λανθασμένες επιλογές και μεταβιβάσεις από τους παίκτες του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν. Κρατάει γερά, και είναι καλύτερη αυτή του Πάμπου Χριστοδούλου.

Η πρώτη φάση του αγώνα κατέληξε στα δίκτυα! Ο Μάτιτς έκανε λάθος στην άμυνα των γαλαζοκιτρίνων, ο Οικονομίδης έκλεψε και έδωσε στον Ακόστα που με πλασέ άνοιξε το σκορ στο 15′, με την μπάλα να περνά και κάτω από τα πόδια του Γιώργου Μερκή που ήταν στη γραμμή, μη μπορώντας να αποσοβήσει το 1-0 των φιλοξενουμένων.

Τρία λεπτά αργότερα, στο 18′ η ομάδα του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Τάμαρι έδωσε στον Πάβλοβιτς με το σουτ του Σέρβου να κτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπάιζα και να φεύγει έξω.

Στο 30′ και πάλι απείλησε ο ΑΠΟΕΛ. Ο Μάτιτς έδωσε στον Πάβλοβιτς, με τον δεύτερο να κάνει το πλασέ και τον Μπάιζα να διώχνει δύσκολα με τα πόδια σε κόρνερ.

Στο 35′ ο Ολυμπιακός, έφτασε μια ανάσα από το 2-0. Ο Κα, έκανε το φαλτσαριστό σουτ, η μπάλα κατευθυνόταν στην παραθυράκι της εστίας του Μπέλετς, ωστόσο ο Σλοβένος… απογειώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 41′, ξανά η ομάδα του Πάμου Χριστοδούλου ήταν αυτή που έκανε αισθητή την παρουσία της. Ο Κα, έδωσε στον Ροτζέριο, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε το πλασέ με τη μία, όμως, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι των γαλαζοκιτρίνων.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 44′ το δοκάρι σταμάτησε τον Σαμπίνια. Ο αμυντικός του Ολυμπαικού, έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα βρήκε στην αριστερή κάθετη δοκό του Μπέλτες.

Έτσι, το 1-0… συνόδευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE