ΓΑΛΛΙΑ: Πτώμα ενός παιδιού στο σύστημα προσγείωσης ενός Boeing της Air France από την Αμπιτζάν

ΓΑΛΛΙΑ: Πτώμα ενός παιδιού στο σύστημα προσγείωσης ενός Boeing της Air France από την Αμπιτζάν

Το πτώμα ενός παιδιού ηλικίας "περίπου 10 ετών" βρέθηκε σήμερα το πρωί στο  σύστημα προσγείωσης αεροπλάνου της Air France που προερχόταν από το Αμπιτζάν, έγινε γνωστό από πηγή προσκείμενη στην σχετική έρευνα που διεξάγεται.

Το αεροπλάνο, ένα Boeing 777, είχε απογειωθεί από το Αμπιτζάν, την οικονομική πρωτεύουσα της Ακτής Ελεφαντοστού, την Τρίτη (07/01), το βράδυ και προσγειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (08/01), στο Παρίσι λίγο μετά τις 07:00 ώρα Κύπρου
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η αεροπορική εταιρεία, η οποία επιβεβαιώνει τον θάνατο ενός "λαθρεπιβάτη" χωρίς να διευκρινίζει την ηλικία του, εκφράζει τη λύπη της για μια "ανθρώπινη τραγωδία".
 
"Πέραν της ανθρώπινης τραγωδίας, αυτό δείχνει μια σημαντική έλλειψη ασφάλειας στο αεροδρόμιο του Αμπιτζάν", δήλωσε στο AFP πηγή της ασφάλειας της Ακτής Ελεφαντοστού, διερωτώμενη πώς ένα παιδί 10 ετών μπόρεσε να έχει πρόσβαση σε ένα αεροπλάνο και για το ενδεχόμενο να υπήρχε κάποιος συνεργός.
 
Τα τελευταία χρόνια, πολλοί λαθρεπιβάτες, κυρίως έφηβοι από την Αφρική, έχουν βρεθεί νεκροί στον χώρο του συστήματος προσγείωσης.
 
Η θερμοκρασία πέφτει στους -50 βαθμούς Κελσίου μεταξύ των 9.000 και 10.000 μέτρων, το ύψος στο οποίο πετούν τα επιβατηγά αεροπλάνα. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE